Η Αθήνα την νύχτα

athens-night-banner

Ζήστε τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και περάστε αξέχαστες στιγμές! Εσείς απλά βάλτε τη ζώνη σας, η διασκέδαση ξεκινάει.

Η Αθήνα την νύχτα αρχόντισσα μοιάζει κυρά, ξελογιάστρα χρυσή Ψηλά στα αιθέρια ασήμι τ΄αστέρια και μες στα ποτήρια κρασί.

 

Οι οδηγοί μας αναλαμβάνουν την βραδινή σας μετακίνηση και μπορούν να σας ενημερώσουν για τις επιλογές που έχετε κι ανάλογα τη διάθεση και τις προτιμήσεις σας. Επίσης μορούμε να σας συστήσουμε τον προορισμό που σας ταιριάζει! Μια βόλτα στο Λυκαβηττό με θέα την Αθήνα, μια θεατρική παράσταση, μια επίσκεψη στο καζίνο, ένα εστιατόριο για φαγητό, μια ταβέρνα με παραδοσιακές γεύσεις, ένα μπαρ για χαλαρωτικό ποτό ή και ένα νυχτερινό κέντρο για χορό και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Επιλέξτε εσείς πως θα θέλατε να περάσετε τη βραδιά σας.

Περιοχές που θα επισκεφθείτε:

  • Λόφος Ακρόπολης
  • Ναός του Δία
  • Αρχαίο Ολυμπιακό Στάδιο
  • Λόφος Λυκαβυττού
  • Μνημείο αγνώστου στρατιώτη
  • Περιήγηση στην Αθήνα σε νεοκλασσικά κτήρια

Λεπτομέρειες:

Προτεινόμενη ώρα αναχώρησης πριν την δύση του Ηλίου. Η περιήγηση διαρκεί 4 ώρες περίπου. Καθόλη την διάρκεια της περιήγησής σας, επίτρέπεται η φωτογράφηση.

Κράτηση - τιμές:

Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται.

Ενδεικτικά για τρία έως τέσσερα άτομα με αυτοκίνητο Mercedes A/C sedan taxi η τιμή ξεκινάει από 80€

Σημαντικές παρατηρήσεις:

* Κατά την διάρκεια της οδήγησης στο εσωτερικό του οχήματος, οι οδηγοί παρέχουν σχολιασμό μόνο όταν αυτό κρίνεται ασφαλές. Η ασφάλειά σας αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα.

* Η Ελλάδα έχει αυστηρούς νόμους και κανονισμούς σχετικά με την ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους. Για τον λόγο αυτό οι οδηγοί μας μπορούν να σας προσφέρουν σχόλια σχετικά με τις τοποθεσίες μόνο μέσα στο όχημα και πάντα εκτός αρχαιολογικών χώρων.

* Μόνο ξεναγοί με άδεια μπορούν να σας συνοδεύουν ή να σας καθοδηγήσουν στις τοποθεσίες που επισκέπτεστε. Αν θέλετε να έχετε προσωπικό ξεναγό παρακαλούμε να συμπεριλάβετε αυτό στο αίτημά σας και εμείς μπορουμε να το διευθετήσουμε. Βέβαια μπορείτε πάντα να χρησιμοποιέιτε τα αυτόματα συστήματα ξενάγησης των αρχαιολογικών χώρων.

* Οι οδηγοί θα σας αφήσουν όσο πιο κοντά είναι επιτρεπτό στους τόπους επίσκεψης και σύμφωνα με τους νόμους κίνησης της Ελλάδα. Στο ίδιο σημείο θα σας περιμένουν για την αναχώρηση.

* Οι τιμές περιλαμβάνουν όλους τους φόρους, καύσιμα, ασφάλεια και τέλη στάθμευσης. Δεν περιλαμβάνουν εισητήρια σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία καθώς και τα έξοδα φαγητού και φιλοδωρήματα.

Τρόποι πληρωμής: 

Η πληρωμή για την εκδρομή γίνεται σε Ευρώ στο τέλος του ταξιδιού σας. Μπορείτε επίσης να προ-πληρώσετε μέσω PayPal ή πιστωτικών καρτών (Visa - Mastercard - American Express). Απλά ενημερώστε μας μέσω e-mail αν θέλετε προπληρωμή.

Επιπλέον πληροφορίες

Επικοινωνήστε με την Taxipoint για να σχεδιάσουμε μαζί το εκδρομικό πακέτο που επιθυμείτε

Επικοινωνία